servicii complete de proiectare structuri

Firma noastra ofera servicii complete de proiectare pentru structuri din beton armat, metal, lemn sau fundatii speciale. Inovatia si investitia continua in resursele umane, echipamente si software ne ajuta sa oferim servicii de inalta calitate si termene scurte de executie.

Spre deosebire de majoritatea birourilor de proiectare din Romania, folosim la elaborarea proiectelor noastre Software de Proiectare cu licenta (Tekla Structures, Nemetschek Allplan, SCIA Engineer, Idea Statica, etc.), Scanarea Laser 3D, Modelare si analiza 3D, toate acestea in cadrul unui riguros sistem de asigurare a calitatii (certificari ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001).

Proiectam structuri deosebite cu grad mare de complexitate folosind beton, metal sau lemn dar si materiale si tehnologii deosebite (fibra de sticla sau fibra de carbon, armare cu fibre). Reusim intotdeauna sa satisfacem cerintele clientilor si ale arhitectilor pentru care lucram.

Eficientizare a Proiectelor

Cand construiesti, o structura gandita bine va poate scadea costurile totale de construire cu 10 – 15%. Avem cateva proiecte unde prin reproiectarea structurii am economisit mai mult de 10% din costurile initiale. Alegeti cu grija atat arhitectul cat si proiectantul de rezistenta. Daca aveti deja un proiect de executie si aveti indoieli asupra lui va putem face o evaluare gratuita a acestuia.

Software folosit